Sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja luonnollisessa muodossaan. Eskio-3 Pure tekee hyvää sydämen toiminnalle, sillä omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Friend of The Sea –sertifioitu ja täyttää ympäristöystävällisten kalastus- ja tuotantomenetelmien vaatimukset. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja

Mitä tarkoitamme Eskio-3 PURElla?

Kala on aina ollut tärkeä osa ihmisten ruokavaliota. Nykyajan yhteiskunnassa on kuitenkin yhä vaikeampaa saada viikottain terveellistä, rasvaista kalaa. Siksi olemme päättäneet palata siihen aikaan, jolloin söimme siitä, mitä luonto meille antoi; mikä on aina ollut hyväksi meille ihmisille.

Eskio-3 PURE perustuu tähän ja kutsumme sitä Pure & Naturaliksi, koska sisältö on valmistettu niin hellävaraisesti, että rasvahappojen koostumus on sama kuin makrilliannoksessa.

Tiesitkö että…

...Kolme kapselia päivässä Eskio-3 PUREa antaa sinulle enemmän EPA:a ja DHA:ta kuin hehtaari marinoitua silliä?

Tiesitkö, että päivittäinen Eskio-3 PURE (kolme kapselia) saanti antaa sinulle vähintään yhtä paljon EPA:a ja DHA:ta kuin jos olisit syönyt 300 grammaa keitettyä lohta tai 700 grammaa marinoitua sinappisilakkaa viikossa?

Lue lisää täältä. 

Eskio_Pure_300x300.png

Kalaöljy sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja luonnollisessa muodossaan.

  • Eskio-3 Pure sisältää kalaöljyä mahdollisimman luonnollisessa muodossa, koostumus vastaa omega-3-rasvahappoja, joita löytyy tuoreesta makrillista, sardiinista ja sardellista.
  • Hyvä limen maku.
  • DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina ja EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa.
  • Ei kalan jälkimakua.
    Lisätty patentoitua PUFANOX®-antioksidanttiyhdistettä, jotta öljy säilyy stabiilina
  • Saatavana kapseleina ja nesteenä.
  • Kapseli on pitkänomainen ja kooltaan 24 mm x 10 mm.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

TUOTTEET

Suodata

Valitut suodattimet

Suodattimia ei valittu