Tuotteita kaikille

Eskio-3 tarjoaa laajan valikoiman tuotteita sekä lapsille että aikuisille. Valikoimamme pohjana on Eskio-3 PURE , joka on puhdas kalaöljy, jossa on sama omega-3-rasvahappojen DHA ja EPA koostumus kuin tuoreessa kalassa. Löydät Eskio-3 PUREn kapseleina tai nestemäisessä muodossa - valitse itsellesi sopivin.

Vegaaneille, kala-allergisille tai muuten vaan kalaa karttavielle, tarjoamme  Eskio-3:n vegaanisena versiona Eskio-3 Vegan Algae -tuotteena. Leväöljy viljellyistä levistä, josta 1 kapseli päivässä riittää saavuttamaan riittävät EPA ja DHA -tasot, jotka tuottavat sydämen, aivojen ja näön terveyteen liittyviä hyötyjä. Olemme myös lisänneet tuotteeseen D- ja B12-vitamiinia, joita voi olla vaikea saada riittävästi vegaaniruokavaliota noudattaessa.

Nuoremmille kuluttajille suunniteltuja tuotteita:

Eskio-3 Brain & Bone sopii kasvavalle teini-ikäiselle. Omega-3:n lisäksi tuotteesta saa myös omega-9-rasvahappoja (rypsiöljystä) ja omega-6-rasvahappoja (rypsiöljystä ja helokkiöljystä (gamma-linoleenihappo GLA)). Lisäksi Eskio-3 Brain & Bone sisältää D-vitamiinia ja K-vitamiinia, jotka edistävät luuston normaalin rakenteen ylläpitämistä.

Aivan pienimmillemme tarjoamme Eskio-3 Kids-tuotteet, joita on saatavilla nestemäisessä muodossa tutti frutin makuisina sekä pieninä appelsiininmakuisina geelitabletteina, joihin on myös lisätty D-vitamiinia.

Korkealaatuista kalaöljyä vuodesta 1991

Eskio-3 on ollut Ruotsin markkinoilla yli 30 vuotta. Kalaöljyn valmistuksessa auttoi Uppsalan yliopiston emeritusprofessori Tom Saldeen, joka on luonut Eskio-3:lle ainutlaatuisen menetelmän Pufanox, joka edistää vakaata ja laadukasta kalaöljyä. Vuosien varrella Tom Saldeen on julkaissut 800 tieteellistä artikkelia pääasiassa sydän- ja verisuonialalta.