ESKIO-3® on korkealaatuista omega-3:a, joka on valmistettu vastuullisesti ruotsalaisen tutkimuksen perusteella. Kestävän kalastuksen puolesta työskentely on meille itsestäänselvyys.

Vastuullista kalastusta Friend of the Sea -sertifikaatilla

Tuotteemme on sertifioitu ympäristöystävällisten kalastus- ja tuotantomenetelmien Friend of the Sea -sertifikaatilla. Se takaa, että valmistuksessa käytetty kala on pyydetty eettisesti ja noudattaa kestävän kehityksen periaatteita. Friend of the sea on voittoa tavoittelematon järjestö, joka edistää kestävää kalastusta ja valikoivien kalastusmenetelmien käyttöä. Lisäksi he pyrkivät minimoimaan kalastuksen negatiiviset vaikutukset ekosysteemiin.

Riippumattomat sertifiointikomiteat

Friend of the sea on kansainvälisesti johtava eettisen kalastuksen ja kalanviljelyn sertifiointiohjelma. Sertifikaatilla varmistetaan, että kalaöljyn valmistuksessa käytettävät kalat eivät ole peräisin liikakalastetuilta alueilta tai alueilta, joilla kalakanta on huonossa tilassa Lisäksi taataan, että kalastustavat eivät vahingoita merenpohjaa ja että kalastus täyttää kaikki lain vaatimukset. Sertifioinnin suorittavat riippumattomat sertifiointikomiteat. Viimeisin Eskio-3:n sertifiointi tapahtui syksyllä 2021.

Kestävän kalastuksen edistäminen on meille itsestäänselvyys, sillä hyödynnämme puhtaan meren edut ja annamme kuluttajillemme mahdollisuuden saada voimaa merestä.

Hyvin kontrolloitu tuotanto

Saamme kalat Tyynenmeren ja Pohjois-Atlantin syvistä ja kylmistä vesistä. Eskio-3-kalaöljyssä käytetään vain pieniä, kestävästi kalastettuja kalalajeja, kuten makrillia, sardiinia ja sardellia. Nämä ovat kalalajeja, jotka eivät ole uhanalaisia ​​tai liikakalastettuja. Koko kala käytetään tuotannossa ja turhaa jätettä vältetään.

Korkealaatuisia tuotteita

Eskio-3:n tuotanto tapahtuu huolellisesti ketjun kaikissa vaiheissa. Tölkit ja pullot täytetään ja laatu tarkastetaan omassa nykyaikaisessa laitoksessamme Falköpingissä*.

Koko arvoketju on täynnä korkeinta laatua kaikessa, mitä teemme, kalastajista merellä valmiiseen kuluttajatuotteeseen hyllylle. Raaka (alkuperäinen) kalaöljy tulee vain kalastuksesta, joka noudattaa FAO:n vastuullisen kalastuksen toimintaohjeita.

* ei koske Kids geelitabletteja ja vegan algeaa