imagef4xs.png

Kalaöljymme sisältävät patentoitua PUFANOX®-antioksidanttiyhdistettä, jotta öljy säilyy stabiilina. Omega-3-öljy tarvitsee antioksidantteja, jotta se ei härskiinny joutuessaan tekemisiin hapen kanssa. 

Kalaöljy käy valmistuksen aikana läpi monia erilaisia vaiheita, kun sieltä puhdistetaan mahdolliset ympäristömyrkyt, kuten dioksiinit ja raskasmetallijäämät. Valitettavasti myös muita aineita menetetään tässä prosessissa, kuten aineita, jotka muuten suojaisivat öljyä hapettumiselta.

Meillä on menetelmä öljyn suojaamiseksi hapettumiselta. Tässä menetelmässä jäljitellään menetetyt aineet lisäämällä öljyyn antioksidanttien yhdistelmää. Tämä yhdistelmä on sekoitus, jonka olemme nimenneet PUFANOX®:ksi. Antioksidantti tai antioksidantit ovat kemiallisia yhdisteitä, jotka estävät hapettumista. Hapettuminen on kemiallinen reaktio, joka voi tuottaa vapaita radikaaleja. Tämä johtaa ketjureaktioihin, jotka voivat vahingoittaa organismien soluja.

Teemme ja olemme tehneet monia hapettumistestejä kalaöljystämme, sekä reaaliajassa että erissä tuotannon aikana tehdyillä stabiilisuustestillä.